Widerrufsrecht

Politica de Returnare si anulare comenzii. 

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu sunteti multumit de calitatea acestuia, aveti posibilitatea de a va razgandi si de a-l returna, in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produselor conform OUG 34/2014.

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului, adica a dumneavoastra. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, in ambalajul in care l-a primit astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, www.oshibanagift.com va fi exonerat de orice responsabilitate.

Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in termeni de 2 saptamani de la primirea solicitarii pe email la adresa sales@oshibanagift.com  sau la numarul de telefon (+4) 0787 672 343. Suma restituita va fi valoarea produselor din colet, nu si transportul acestora.

Cumpărătorul are dreptul de a se retrage de la comandă (a anula comanda) după depunerea comenzii, dar înainte de livrarea acesteia. In cazul in care plata a fost efectuata deja prin card bancar sau PayPal, contravaloarea comenzii v-a fi returnata cumparatorului. 
Poate indica această necesitate sunând la serviciu pentru clienți (+4) 0787 672 343. În acest caz cumpărătorul nu va fi răspunzător pentru orice fel de costuri.